Пропускане на връзки

Фамилатлон | 2020

Дванадесетото поредно издание на ФАМИЛАТЛОН – най-големият у нас и единствен по рода си празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот, тази година, поради извънредната ситуация в страната, свързана с Ковид-19, ще изневери на традицията и за първи път се проведе онлайн вместо на обичайното място (Южния парк на София).

 

Новите реалности създават нови възможности! Очакват ви девет наситени дни и забавления за цялото семейство!

 

Във ФАМИЛАТЛОН‘2020 малчуганите и техните семейства ще могат да се запознаят със заниманията на над 30 спортни клуба, клубове по интереси и различни организации, вместо наживо, онлайн на официалната фейсбук страница на събитието!

В периода 27 юни (събота) – 5 юли (неделя) 2020 г., в рамките на 9 дни, родителите и техните деца ще могат да се впуснат във вълнуващите онлайн приключения на ФАМИЛАТЛОН‘2020. Всеки ден ще бъдат представяни спортни клубове и организации, които ще провокират семействата с интересни интервюта и въпроси за малки и големи. През уикендите ще има уебинари за родители, посветени на интересни теми като здравословно хранене, ранно детско развитие, безопасен интернет, ролята на бащата, а през другото време всеки ден ще бъдат представяни и с онлайн урока на живо с възможност за задаване на въпроси, разказва Яна Алексиева, изпълнителен директор на Асоциация „Родители“.

За съжаление, обичаните от малчуганите игри „Малката Европа“ и „Малък велопоход“ тази година няма как да се състоят, но организаторите обещават, че ще има други предизвикателства към родителите и децата.

Повече информация за събитието, както и участието в него ще се случат на официалната фейсбук страница на „Фамилатлон“ – ФАМИЛАТЛОН България.

 

ФАМИЛАТЛОН се организира от Асоциация „Родители“ в партньорство с Академия за родители.

Този сайт използва бисквитки. Можете да ги изключите от настройките на вашия браузър.