Пропускане на връзки

Управителен съвет

Нашият екип е като пъзел, всеки има важно и неповторимо място в него!

Председател

Наталия Кирилова

В продължение на години работи като изпълнителен директор в различни компании, откъдето придобива управленски опит в менажирането на различни проекти – от идеята до реализацията им. 

В Асоциация Родители е от 2003 г. – първоначално като член, по-късно като част от УС, а понастоящем е председател.

„Част съм от Асоциация Родители, защото вярвам, че само с общи усилия - родители, учители и институции, можем да направим така, че нашите деца да растат в една по-добра среда. Искам като човек, родител и професионалист да допринеса това се случи."

Член на управителния съвет

Жюстин Томс

Жюстин Томс е от малкото хора в България, които се занимават с онлайнмедии и онлайн маркетинг от края на 90-те досега. Тя успява да съчетавауспешно много роли в живота си – блогър, предприемач, консултантпо онлайн медии и маркетинг, лектор, автор на книги и най-важната –майка.Жюстин е основател и Мениджър Бизнес развитие на уеб агенция ABC Design& Communication. Развитието на българския уеб дължи много на нея изаради конкурсите БГ Сайт (1999 – 2014) и Сайт на годината (2018 – всеоще).От юни 2019 г. Жюстин развива ArtCast – подкаст за култура и изкуство. Аот януари 2019 заедно с Хелиана Велинова, Силвина Фурнаджиева, МаяЦанева, Горица Белогушева и Стилиян Ринков развиват сайта, подкаста иблога Създателите – дигиталните оптимисти на България.Преподава в Нов Български Университет и е лектор на редица събития исеминари.Сред книгите, на които е автор или съавтор, са “Лидери за ново начало(Leaders for a new beginning)”, “Обществена отговорност на бизнеса:Комуникация и практики”, “Корпоративна социална отговорност икомуникации за устойчиво развитие на бизнеса”, Основи на успешния бизнестук и сега и   Инструменти за социални мрежи. Маркетинг в епохата на Web2.0.

„Вярвам, че хората са добри, децата са бъдещето, а всеки от нас може да променя. Искам да променя много неща в нашето общество - да сме по-добри, по-грижовни, да даваме на децата си повече подкрепа и образование, което е адекватно за утрешния ден. Част съм от АР, защото вярвам, че заедно можем повече.“

Член на управителния съвет

Милена Златарова

Милена Златарова е музикант на водеща позиция в оркестъра на Софийска филхармония. Майка на три деца и член на Асоциация Родители от 2008г. Като част от Клуб „Пълна къща“ към Асоциацията в продължение на години е била застъпник за промяна на нагласите спрямо многодетните семейства. Председател на НЧ „Читалище.то-2014“ –  гр. София, страстен любител на книгите и пътешествията.

„Вярвам, че един ден България ще бъде хубаво място за живеене. Искам да променя нагласата, че промяната зависи от някой друг. Част съм от АР, защото това е общността, която ми помогна да съм по-добър родител.“

Член на управителния съвет

Михаил Стефанов

Михаил Стефанов е консултант и обучител по стратегически, публични и междуличностни комуникации с над 13-годишен опит както в света на бизнеса, така и в този на организациите с кауза. 

Уникалният подход на Михаил Стефанов към обучаването и консултирането съчетава дълбочината на научната мисъл в сферата на комуникациите с неуморно креативно преследване на практическа ефективност на всички организационни нива.

Това е и причината той да е един от най-търсените бизнес консултанти и обучители по комуникационни, презентационни и медийни умения, креативност, бизнес писане и сторителинг в България.

„...“

Член на управителния съвет

Пламена Николова

Пламена Николова е завършила специалност „Културология“ в Софийския университет „Св.Климент Охридски“ през 2011 г. В периода 2008-2012 г. е работила като асистент в Тръста за гражданско общество в Централна и Източна Европа и е била координатор на проекти в НДФ „13 века България“. Координирала е ученическите и студентски доброволчески клубове на Фондация TimeHeroes/Герои на времето в периода 2017-2018 г.

Има петгодишен преподавателски опит в гимназиална степен. От 2012 до 2014 г. е част от програмата за учители на Фондация Заедно в час.

Присъединява се към Национална мрежа за децата през септември 2014 г. В Мрежата отговаря за формирането на приоритети в политиките за деца и активното застъпничество пред институциите, за годишния мониторингов доклад „Бележник“, различни проекти и кампании.

„ Вярвам, че е възможно децата в България да имат щастливо и безгрижно детство. Искам да променя убеждението на хората, че начинът, по който правим нещата, е окончателен и не подлежи на подобрение. Част съм от АР, защото с приятели и съмишленици винаги е по-лесно.“

Този сайт използва бисквитки. Можете да ги изключите от настройките на вашия браузър.