Пропускане на връзки

Как да направим първия учебен ден незабравим?

Една от големите мечти на малките е да пораснат, а тази на порасналите е отново да са малки. В поредицата за “Малките мечтатели” отделяме специално място на децата и как те виждат света, а днес по-специално откъде идва вълнението да пораснат все по-бързо. И докато ние си мечтаем за безгрижно лято изпълнено с игри, те си мечтаят за живота на големите, който изглежда толкова пъстър и увлекателен за тях.

Свобода

Забраните и правилата са едно от нещата, които като малки не разбирахме и често нарушавахме. Идеята да си свободен да правиш каквото сам избереш звучи толкова примамливо през призмата на децата, които тръпнат в очакване кога ще е техен ред да изберат какво ще има за вечеря или в колко часа да си легнат. А всъщност те не подозират, че част от мечтите на големите са да има кой да им каже какво да вечерят и да си легнат рано, защото утре трябва да стават навреме.

Училището

Този толкова вълнуващ период от живота ни се струва толкова дълъг, когато го изживяваме. Първите учебни дни, учебниците, списъкът с всички нужни материали, обикалянето по магазини. Цялата тази подготовка е толкова приятна за децата, а за големите е период, в който се чудим откъде да намерим всичко нужно за малките си мечтатели. Тук на помощ се включват от Lidl, които са заредили всичко нужно за малки и големи на едно място, за да имаме повече време да се насладим на тези неповторими мигове. Така малките мечтатели могат да се сдобият с всичко нужно дори и за най-смелите си приключения в училище. Тетрадки, раници, учебни пособия и канцеларски материали – всичко това можете да изберете лесно и удобно, заедно с вашия малък мечтател. Освен всичко необходимо за пълноценния старт на учебната година, в Lidl можете да откриете и дрешки за малки и големи. А за най-малките има интересни образователни игри, които да поддържат ума на децата винаги в кондиция и така да ги подготвим за всички предизвикателства в класната стая.

Работа

Ако за големите мечтаната работа вече е реалност, то за малките всеки следващ първи учебен ден е една крачка по-близо до идеята да полетят в Космоса, да станат световноизвестни художници, да готвят за известни личности или да построят най-високата сграда. Даваме свобода и на най-дивите им идеи с помощта на специални фигури – макети, които от първи септември ще можете да откриете пред вашия Lidl. С тях малчуганите ще могат да се преобразят в мечтаната професия, а големите, да си припомним детските трепети преди първия учебен ден.

А, за да бъде първият учебен ден наистина незабравим, от Lidl ще се погрижат не само с всичко необходимо на едно място, но със специална игра в приложението Lidl Plus за 500 лаптопа. Всеки ден този месец, при пазаруване в магазините на веригата за минимум 20 лв. и след маркиране на приложението на каса, трупате точки. За да влезете в томболата,трябва да натрупате четири точки. Касов бон за минимум 20 лв. се равнява на една точка. Така че, независимо дали направите покупки за четири наведнъж или ги трупате постепенно, можете да станете част от играта в Lidl Plus. А най-хубавото е, че няма ограничения в броя участия! Имайки собствен лаптоп, детето ви ще може с още по-голям размах да изучава света и да трупа знания, които един ден да го превърнат от малък мечтател в истински покорител на света.

Този сайт използва бисквитки. Можете да ги изключите от настройките на вашия браузър.