Пропускане на връзки

Добрият пример: Баща благодари на млада учителка с писмо до МОН

Признателен баща отправи благодарности към млада учителка от Сливен с писмо до министъра на образованието и науката. Родителят  изрази признателността си към Господинка Ангелова от Основното училище „Елисавета Багряна“ заради помощта, която е оказала на неговия син, който е със специални образователни потребности, съобщи пресцентърът на Министерството на образованието и науката (МОН).

,,В дните след Коледа бяхме на почивка във Велинград. В продължение на четири дни тя отделяше по 3-4 часа да се занимава с нашия син. Използваше рисунки и игри, за да помогне и да създаде комфорт и удоволствие през ваканцията му. Отдели от своето време през почивката си, за да се занимава с напълно непознато дете“, разказва Николай Денчев в писмото си до министъра на образованието и науката.

Това беше напълно безвъзмездна самоинициатива. Благодарност и поклон пред това младо момиче, което тепърва прохожда в тази трудна и благородна професия на логопед, за която се изисква много сърце, душа и най-вече търпение и състрадателност, пише още той.

Този сайт използва бисквитки. Можете да ги изключите от настройките на вашия браузър.