Пропускане на връзки

Асоциация Родители излъчва „Родители и учители: Заедно за детето“ на живо във Фейсбук

Асоциация Родители ще излъчи конференцията „Родители и учители: Заедно за детето“ на живо във Фейсбук заради силния интерес към събитието. Всички, които не са успели да се регистрират за живо участие в залата или по друга причина не могат да присъстват, ще имат възможност да проследят целия форум онлайн.

За целта е необходимо да харесате страницата на Асоциация Родители https://www.facebook.com/AsociaciaRoditeli. В деня на форума, 15 февруари, веднага след започването му, ще получите нотификация, че Асоциация Родители започва живо излъчване. Разбира се, ако пропуснете нотификацията, ще може да намерите видеото в профила на организацията във фейсбук. Ако желаете, може да се регистрирате и във формата тук: https://forms.gle/LEavamJQbLegC7w8A, за да ви изпратим обратна връзка след края на конференцията. По време на форума ще следим всички коментари под поста с видеото, за да можем да отговорим на всички въпроси.

Целта на конференцията e да повдигне завесата на отношенията между училището/детската градина и родителите и да предизвика разговор за важността на темата и ползите за децата от пълноценната връзка между родители и учители. Форумът ще събере на едно място експерти, директори, учители и представители на институциите, които ще обсъдят и анализират взаимодействието между училището и семейството. Ще се проведат дискусии на тема „Трудните случаи и какви са перспективите и нуждите за подобряване на ситуацията?“ и на тема „Добри практики в България“.

Припомняме, че на форума ще представим публично за първи път данните от национално проучване на организацията „Българското училище – погледът на родителите“. Изследването съдържа информация за ключови нагласи на родителите в България по отношение на училищното образование, включително какви позитиви и негативи виждат семействата в образователната система и какво е мнението им за възможни промени. Вярваме, че изводите от изследването ще са полезни и надграждащи работата на всеки професионалист и родител.

За нас Вашето присъствие е ценно и ще се радваме да се включите онлайн. Ще се радваме и да ни споделите вашите впечатления след края на форума. Очакваме ви!

Програма на конференцията може да откриете тук. 

Този сайт използва бисквитки. Можете да ги изключите от настройките на вашия браузър.