Пропускане на връзки

Вижте програмата на Сдружение „Безопасни детски площадки“ по време на Фамилатлон 2024

Нашите приятели от Сдружение „Безопасни детски площадки“ за поредна година ще се включат във ФАМИЛАТЛОН. Вижте програмата, с която ще зарадват всички, които ще посетят щанда им на 8 юни, от 10:00 до 16:00 ч., Голямата поляна в Южния парк.

 

Рециклирани игри със Сдружение „Безопасни детски площадки“

Каним ви да се забавлявате с игри, изработени от тенекиени кутии, картон, чашки за кафе, стари платове и топчета. Разберете как да използвате отпадъците у дома за забавления на открито и намерете ново приложение на старите игри. Ще ви припомним и как се играе на фунийки и още изненади за палави деца!

Каним ви и да се запознаете с нашия Шишеяд и да се отървете от пластмасовите бутилки с кауза!

Изберете силната карта в първата „Климатична фреска“ на ФАМИЛАТЛОН!

„Климатична фреска“ на Европейския пакт за климата – Създаден по инициатива на Европейския съюз, Пактът за климата обединява държавите членки на ЕС в международна общност за сътрудничество, подкрепа и обмяна на опит за постигане на климатична неутралност.

„Клийнтех България“ е координатор на дейностите на Европейския пакт за климата в България, а Стилиана Тодорова от Сдружение „Безопасни детски площадки“ –  негов посланик.

„Климатична фреска“ представлява образователна игра с 42 карти, която се провежда под формата на работилница за деца и родители. Играта разкрива кратка история, включва подредба на фреската и творческа сесия за причинно – следствените връзки, водещи до измененията в климата. Продължителността на фреската е около един час, с до 9 участника, разпределени във възрастови групи. Часове за провеждане: 10-12ч и 13-15 ч.

Фреската се организира от Националния координатор на Европейския пакт за климата в България и ще бъде представена от Вихрен Митев – основател на „Екологичен манифест – МанЕко“, фасилитатор и посланик на Пакта.

За всички участници в работилницата са предвидени подаръци.

Форма за записване:

Станете участник в забавното приключение „Климатична фреска“ (google.com)

 

 

IP JOIN – играй,учи и спечели награди!

Играйте на „2 истини и 1 лъжа“ и „Открийте разликите“ и спечелете награди от кампанията IP Join!

Разберете дали Дядо Коледа е търговска марка, как да отличите оригиналните от фалшиви маратонки и по какво да познаете дали любимата футболна тениска е истинска!

Кампания IP Join е инициатива в защита на правата на интелектуалната собственост на Агенция СТРАТЕГМА, осъществявана с финансовата подкрепа на Службата на Европейския съюз за интелектуална собственост (EUIPO) в пет европейски държави – България, Румъния, Португалия, Франция и Ирландия.

 

Каузи, които подкрепяме

Каним ви и да се запознаете със слънчевите момичета от Клуба по художествена гимнастика „Левски-Триадица“, който събира средства за ремонт на залата си с подкрепата на Фондация „За по-здрави деца“. Те ви канят на тренировка в 10,30 ‘  и в 12,30 ч и ще ви покажат съчетания с уреди.

Повече за каузата четете тук – ИМА ШАНС ДЪЛГОГОДИШНАТА БИТКА ЗА РЕМОНТ НА ЗАЛАТА НА КЛУБ „ЛЕВСКИ-ТРИАДИЦА“, ДА СЕ УВЕНЧАЕ С УСПЕХ – Фондация “За по-здрави деца” (fhkidsf.eu)

Отново подкрепяме каузата в подкрепа на 16-годишната Радост Жечкова, която се бори със Сарком на Юинг. Кутията за дарения ще намерите на щанда ни.

Да се обединим за Радост (pavelandreev.bg)

Този сайт използва бисквитки. Можете да ги изключите от настройките на вашия браузър.