Пропускане на връзки

Конкурс за менторски екипи по програма „Роботика за България“

Фондация „Работилница за граждански инициативи“ в партньорство с развойния център на SAP България набира учители за ментори по роботика в училище.

Поканата е отворена за учители от частни и публични средни училища, които имат интерес в сферата на STEAM (наука, технологии, инженерство, изкуство и математика) дисциплините или искат да развиват уменията на своите ученици в тази посока.

Одобрените кандидати сключват договор за 2 години, в рамките на който техните отбори ще получат обучение и оборудване и ще имат възможност да се включат в различни състезания и инициативи.

След одобрение новите ментори ще вземат участие в предстоящото издание на състезанието по роботика на 15 юни в град София, където да съберат ценен опит за начина на обучение и специфичните изисквания на програмата.

Задължително условие е да се кандидатства в екип от 2-ма учители, които да са преподаватели в едно и също училище, без значение от предмета, по който преподават. Поне единият от двамата ментори трябва да има добри познания по английски език. Повече за програмата може да научите от общите условия, част от пакета за кандидатстване, който може да изтеглите от тук.

Крайният срок за прием на кандидатури е 16 май 2024 г.

Този сайт използва бисквитки. Можете да ги изключите от настройките на вашия браузър.