Пропускане на връзки

Говорят родителите: Константин Веселинов за предизвикателството, наречено тийнейджър

Константин Веселинов е родител на две деца, основател и управител на фирма Centio #Cybersecurity, работеща в сферата на киберсигурността. Той е един от участниците в разговора с Константин Вълков, който Асоциация Родители организира днес в Квадрат 500 по повод излизането на новия Пътеводител за родители на тийнейджъри, разработен и създаден от екипа на организацията. За да го представим на аудиторията, помолихме Константин да ни сподели няколко думи за себе си и да отговори на важния въпрос „Какво е да си родител на пораснало дете/ тийнейджър?“

Ето какво ни написа той: 

„Аз съм Константин, основател и управител на фирма Centio #Cybersecurity, занимаваща се с киберсигурност вече над 20 години. В останалото време съм щастливо женен за съпругата си. Родители сме на двама прекрасни тийнейджъри, които имат „уникалното“ усещане, че знаят всичко🙂. Основно предизвикателство пред нас е да насмогнем със закупуването на маратонки и да дефинираме с децата каква е „нуждата“ от нови часовници.

Да съм родител на тийнейджър е…

Най-голямото удоволствие! Същевременно и предизвикателство, на фона на което менажирането на компании изглежда елементарно и рутинно.
Основната ми цел е тийнейджърите ми да израстнат личности! Да изживеят живота си пълноценно, докато се забавляват!“

Този сайт използва бисквитки. Можете да ги изключите от настройките на вашия браузър.