Пропускане на връзки

„10 години. 10 причини. 10 начина Да бъдеш баща“: Седмицата на бащата започва на 6 ноември

Скъпи приятели и партньори,

Както вече съобщихме, нашата любима Седмица на бащата, става на 10 години. Това е както повод за пореден път да я отпразнуваме подобаващо, така и повод да се обърнем назад, да направим равносметка и да си припомним незабравими моменти от нея.

10 години не са малко време и ние смятаме, че всъщност сме променили много, що се отнася до света на бащата. Вярваме, че с инициативите в рамките на кампанията „Да бъдеш баща“ през тези 10 години сме докоснали много сърца, развенчали сме митове, променили сме нагласи. Най-важното, което сме постигнали, е може би това да поддържаме жив разговора за бащата, неговата роля и важност за детето. Можем да ви уверим, че ще продължаваме да го правим и занапред, а сега е време да се съсредоточим върху предстоящата Седмица на бащата, която тази година се провежда от 6 до 12 ноември и ще премине под надслов „10 години. 10 причини. 10 начина Да бъдеш баща“.

След като си имаме толкова хубав юбилей, тази година ще построим цялата Седмица на бащата около вълшебното число „десет“. Ще отправим десет въпроса към всички татковци, които искат да споделят с нас опита си и ще им поставим предизвикателство, което нарекохме „10 желания, които си изпълняваме с татко“. Повече информация ще намирате в сайта ни и фейсбук страниците на Асоциация Родители и Да бъдеш баща през оставащото време до началото на Седмицата.

По традиция ще ви срещнем с бащи и всякакъв вид специалисти, с които ще разговаряме по най-различни теми, свързани с бащинството. Вече може да прочетете първото ни интервю, което неслучайно е с Давид Кюранов, човека с огромно сърце, който стои зад кампанията „Да бъдеш баща“. С него в дните до Седмицата и по време на нея ще си припомняме най-вълнуващите мигове от изминалите години.

Отбележете си в календара датите от  6 до 12 ноември и ни следете, за да отпразнуваме заедно празника на бащите! Бъдете с нас, ще бъде весело, интересно и трогателно!

И не забравяйте – Седмицата на бащата се случва благодарение на всички вас!

 

 

 

Този сайт използва бисквитки. Можете да ги изключите от настройките на вашия браузър.