Пропускане на връзки

Тийнейджъри ще показват знания пред Бойко Кръстанов в ново предаване по БНТ

Ново младежко предаване, в което тийнейджъри ще демонстрират знания, тръгва на 15 януари по БНТ. Водещ на новия тийн куиз „Това го знам“ ще бъде популярният актьор Бойко Кръстанов, който ще създаде най-забавната и модерна класна стая в България.

Предаването ще бъде под формата на интерактивна телевизионна игра и ще даде възможност на зрителите да погледнат през различна призма учебния материал. Участниците на възраст между 15 и 17 години ще трябва да преодоляват различни предизвикателства във всяко ниво от играта, да събират животи и най-вече да се забавляват благодарение на знанията, които са натрупали в училище. Форматът включва разнообразни въпроси, логически задачи, музика и голяма доза забавление.

Проектът е съвместна продукция на Българската национална телевизия и продуцентската компания „ПАНДА ВИДЕОС“ и се осъществява с официалната подкрепа на Министерството на образованието и науката. Той поставя фокус върху образованието като забавен процес в развлекателния сегмент на телевизионния ефир.

Този сайт използва бисквитки. Можете да ги изключите от настройките на вашия браузър.