Пропускане на връзки

Сахаджа йога България благодари на Асоциация Родители за Фамилатлон

Сахаджа йога България пожела да благодари на Асоциация Родители във връзка с Фамилатлон, който се проведе за 15-и пореден път на 3 юни на Голямата поляна в Южния парк. Ние също им благодарим, както и на всички други участници и посетители, които уважиха празника на семейството, спорта и здравословния начин на живот. Ето какво ни написаха:

„Сахаджа йога България благодари от сърце на Асоциация Родители за организирането на поредния Фамилатлон, напълно основателно определян като празник на семейството, спорта и здравословния живот. Благодарим, че имахме възможност във ведрата и непринудена атмосфера на този празник да потопим, макар и за кратко, деца и родители в благодатната тишина на Сахаджа йога медитацията и да им дадем възможност да проявят своите творчески сили, в резултат на което бяха създадени прекрасни картини, пластелинови фигури и гривнички.

Ако докосналите се до вътрешния мир, постиган със Сахаджа йога медитациите, искат отново да изпитат това състояние на покой и радост, винаги са добре дошли – родители и деца – в нашия център за Сахаджа йога на ул. „Цар Симеон“ 73 в гр. София.

Специално на 21 юни по случай Международния ден на йога ще очакваме всички на ул. „Цар Симеон“ 73 на изложбата ЕДНА МАЙКА ЗА ВСИЧКИ, а на 24 и 25 юни в Борисовата градина на централната алея, недалеч от детската площадка със слончето, ще предложим занимания за деца и родители, за да отпразнуваме деня на йога.“

 

 

 

 

Този сайт използва бисквитки. Можете да ги изключите от настройките на вашия браузър.