10 начина да останем близо до децата си и в Интернет
November 08, 2020
  • наръчник

Всички родители забелязват увлечението на децата си по електронните устройства и виртуалното пространство. Мобилните телефони, таблетите, заедно с приложенията YouTube, TikTok и Facebook са неразделна част от ежедневието на малки и големи. Освен че намират забавление и общуване с връстниците си във виртуалното пространство, децата вече и учат там. Не само по време на епидемия и карантина, но и през различни платформи за самоподготовка.

Родителите се възползват от виртуалното пространство по подобен начин, но разбира се, съответен на възрастта им. В един момент се получава добре познатата гледка, в която всеки член на семейството е потънал в своя собствен виртуален свят през своето собствено устройство и изглежда сякаш никой не общува с най-близките си същества. Това в никакъв случай не бива да ни отчайва! Напротив! Новата среда ни предоставя нови възможности!

Ето 10 лесни начина, по които бихме могли да останем близо до децата си и във виртуалното пространство.

10 начина  да останем  близо до децата си  и в Интернет
Асоциация Родители
Асоциация Родители
Насърчаваме родителите да бъдат най-добрите родители, които могат да бъдат, и подкрепиме децата да се превърнат в най-добрите възрастни, които могат да станат.
Контакти
София, жк. Яворов, бл. 73, ет. 2
office@roditeli.org
Удобните спирки
ж.к. Яворов
тролей 4, 5, 8, 11 и автобус 84
Румънско посолство (бул. Ситняково)
автобус 120, 305, 413
Румънско посолство (ул. Шипченски пр.)
трамвай 20, 23
Следете
Създадено отAmmuse logo