Детската градина кани бащата
October 21, 2020
  • наръчник

Детската градина кани бащата

Ако сте директор, учител или възпитател в детска градина…

Ако желаете да зарадвате поверените ви дечица и семействата им…

Ако искате да дадете възможност на бащите да станат част от живота на децата им в детската градина…

… за Вас на разположение е Наръчникът „Детската градина кани бащата“!

Наръчникът е продукт на експертизата на партньорите от Национална кампания „Да бъдеш Баща“ и на едногодишния труд на страхотните колективи на детските градини „Мир“ от село

Селановци, община Оряхово, и „Радост“, „Слънчице“ и „Звънче“ от град Козлодуй. За първи път в България, с помощта на обучителите на Асоциация „Родители“, учители и възпитатели от детски градини заедно търсиха как да дадат шанс на татковците и важните за децата мъже да се включат в живота на децата си в детската градина, което за повечето мъже е непозната Вселена. Те успяха да покажат на мъжете, че да са с децата си в детската градина не само не е страшно, а е весело, интересно и безкрайно ценно и за децата, и за семействата им.

В Наръчника ще намерите полезни статии с факти и изследвания за ролята на бащата, развитието на децата, както и описани практики за включване на бащите и други значими мъже в инициативи и занятия в живота на децата им в детската градина.

Научете как можете да тръгнете по пътя на своите колеги, да откриете своя начин, да приложите своите идеи с наръчника „Детската градина кани бащата“… Защото най-голямата ви сила е да дадете шанс на поверените ви деца да растат щастливо и пълноценно!

Създадено отAmmuse logo