Наръчник за родители "Добре дошли в 1. клас" | 2020
September 08, 2020
  • наръчник

Наръчникът е предназначен за родители на деца, тръгващи на училище. Може да се ползва и от начални учители и други специалисти – социални работници, педагогически съветници, психолози, възпитатели, ресурсни учители.

Наръчникът има за цел да подбуди диалог между семейството и училището, да стимулира добри взаимоотношения между родители и учители.

Наръчникът разглежда физическите, психическите и социалните аспекти на училищния живот. Съдържа полезна информация за храненето и дневния режим на децата, как да им се помогне да се научат да учат, джобните пари, мобилните телефони, безопасното ползване на интернет, как да се разговаря с учителите и класния ръководител, как да се помогне на детето да изгради отношения със съучениците си.

Книжката е авторски продукт на Асоциация Родители. Изданието излиза в актуализиран вид всяка година от 2009 година насам.

Как можете да го получите?

Изданието може да се получи при заявка от страна на училище или организация, работеща с родители и/или деца в начална училищна възраст.

Заради настъпилите промени покрай пандемията, тази година ДОСТАВКИТЕ СА САМО ПО КУРИЕР, няма възможност за получаване на количества от офиса на Асоциация Родители. Условията са както всяка година: получавате заявените количества безплатно, заплащате единствено цената на куриерската услуга. Заявка за наръчници за родители на първокласници можете да направите тук:

АКО СТЕ НАПРАВИЛИ ЗАЯВКИ В СТАРАТА ФОРМА, моля имайте предвид, ЧЕ НЕ СА ВАЛИДНИ. Промяната на формата се наложи поради смяната на куриерската фирма заради непреодолими разногласия и всички заявки, направени преди публикуването на тази новина, са анулирани.

Създадено отAmmuse logo