Пропускане на връзки

Райън Рейнолдс за разликата да отглеждаш момичета и момчета

Райън Рейнолдс е добър актьор, нещо, което за последно доказа в „Свободен играч“ (Дисни веднага заговориха за продължение). Той е и добър човек, който се грижи за тези, които имат най-много нужда от това. Но също така, по мнението на всички, той е и добър баща на момичета, роля, която той много харесва. Особено като я сравнява с това да отраснеш с четирима братя.

Той се появи в „На живо с Кели и Райън“ като част от промотирането на „Свободен играч“ и говори за това колко различно е да отгледаш момичета спрямо това да отгледаш момчета.

„Аз съм на 100% баща на момичета, обожавам го. Напълно го обожавам“, каза той. „Не очаквах да бъда баща или да се оженя. Това е част от начина, по който се правят нещата в Холивуд“, пошегува се актьорът.

Като баща на три момичета той призна, че да отглеждаш момичета е било по-лесно, отколкото си е мислил, че ще бъде.

„Аз съм най-малкият от четири момчета“, каза той, „и живях в страх, че и моите ще бъдат момчета. Единственият начин да напуснеш стаята беше през напълно здрава стена.“ Той се пошегува, че ако бе имал момчета, е цял да плати стените на стаите им да са облицовани срещу звук и удари.

И като цяло е така, нали? Искам да кажа, очевидно ще има изключения от всяко правило. Но с колкото повече родители говоря, толкова повече изглежда, че те се вписват в очакванията. Като цяло, момчетата са дивички и вероятно по-трудни, когато са малки.

И аз съм в същата ситуация като Рейнолдс (т.е. съм много красива кино звезда). Израснах само с братя и в къщата ни си имаше бая трудни моменти. Сега съм баща на три момичета и макар че пак си има значително количество резки моменти и понякога е лудница, все пак не може и да се доближи до равнището на чисто физическото „победителят-взима-всичко“ отношение, което беше, докато растяхме с братята ми.

Рейнолдс и преди е говорил надлъж и нашир за това колко обича ролята си на баща на момичета, като през миналата година каза за дъщерите си: „Ако нещо в живота ми вземе да става страшно, те ще се първите хора, на които да се опра, защото те са мъдри, силни и са спокойни при опасност,“ каза той, „Куражлии са, като е опасно.“

Този сайт използва бисквитки. Можете да ги изключите от настройките на вашия браузър.