НАРЪЧНИЦИТЕ ЗА РОДИТЕЛИ НА ПЪРВОКЛАСНИЦИ ВЕЧЕ СА ТУК

September 08, 2020
  • новини
  • актуално

Щастливи сме да съобщим, че НАРЪЧНИЦИТЕ ЗА РОДИТЕЛИ НА ПЪРВОКЛАСНИЦИ ВЕЧЕ СА ТУК!

Както всяка година – актуализирани и с нов дизайн! Благодарим на ВИВАКОМ ФОНД, които и тази година финансираха отпечатването им!

Съжаляваме за забавянето със старта на кампанията по разпространението на наръчниците, но имаше ред непредвидени обстоятелства, които не зависеха от нас.

Заради настъпилите промени покрай пандемията, тази година ДОСТАВКИТЕ СА САМО ПО КУРИЕР, няма възможност за получаване на количества от офиса на Асоциация Родители. Условията са както всяка година: получавате заявените количества безплатно, заплащате единствено цената на куриерската услуга. Заявка за наръчници за родители на първокласници можете да направите ТУК:

АКО СТЕ НАПРАВИЛИ ЗАЯВКИ В СТАРАТА ФОРМА, моля имайте предвид, ЧЕ НЕ СА ВАЛИДНИ. Промяната на формата се наложи поради смяната на куриерската фирма заради непреодолими разногласия и всички заявки, направени преди публикуването на тази новина, са анулирани.

Наръчникът за родители „ДОБРЕ ДОШЛИ В 1. КЛАС“ Е ДОСТЪПЕН И ОНЛАЙН на сайта на Асоциация Родители, секция РЕСУРСИ, откъдето можете да го свалите безплатно.

Пожелаваме на всички родители, ученици и учители здраве и вдъхновение през новата учебна година!

Създадено отAmmuse logo