MindHub

June 22, 2020
  • новини

mindhub 2

MindHub e иновативно училище по програмиране за деца и младежи между 6 и 18 години.

В MindHub целим да насочим интереса на децата в посока, чрез която да се учат и развиват, използвайки технологиите. Обучавайки децата на основи на програмирането, нашият екип развива логическото и аналитично мислене на децата, тяхната креативност, както и способността да решават сложни задачи, което им помага да развият ключови умения и компетенции за успех в професиите на бъдещето.

Учебната програма на MindHub включва голямо разнообразие от инструменти и среди за програмиране. Тя е изцяло проектно-ориентирана, съобразена с възрастта и интересите на децата.

mindhub 3

Един от най-любимите инструменти на децата в MindHub са роботите, чрез които те виждат на момента и пред себе си резултата от своите програми.

mindhub 4

В навечерието на лятото сме нетърпеливи да споделим с вас за MindHub Summer Camp - лятна академия по програмиране за деца между 6 и 11 години, в която всяко дете има възможност да се включи за ден, една или две седмици през периода 15 Юни - 28 Август.

Програмата включва 10 независими тематични дни, като всеки от тях е посветен на програмирането на игри, разказването на интерактивни истории и програмиране поведението на роботи.

mindhub 5

Децата записани за 1 седмица ще получат удостоверение за участие, а всички преминали през 10-те дни на академията ще получат заслужен сертификат за успешното й завършване и специален подарък от MindHub!

Лятната академия е подходяща, както за начинаещи така и за деца с предишен опит в програмирането. Ако искате да научите повече и подробна информация, очакваме ви на нашите безплатни уроци!

Създадено отAmmuse logo