Кампания „Моят любим учител“

May 24, 2020
  • новини
  • актуално

Всяка година 24 май идва с алени божури, с „Върви, народе възродени“ и със спомените от училищните ни години. Някои от тях предизвикват радост и усмивка, други – не, но винаги има един човек, за когото се сещаме. Това е учителят, който ни е подал ръка, който ни е показал, че можем повече, отколкото си мислим, който е повярвал в нас и затова и ние самите сме си повярвали, който ни е отворил вратата не само към знанието, но и към човешкостта, за да можем години по-късно да имаме силата да преминаваме през трудностите на живота си, без да се предаваме. Учителят, който е преподавал не от учебници, а от сърцето си.

Някои от нас са късметлии и имат повече от един такъв училтел и в дни като 24 май ни се иска да им кажем едно голямо благодаря, че ги е имало в живота ни, че са били до нас и са ни научили как да вървим напред.

Днес, вече родители, ни се иска да кажем благодаря на учителите на нашите деца, че са до него, че им помагат да растат уверени, можещи и вярващи в себе си. Тези учители са важна част от живота на децата, а и от нашия. Да им кажем благодаря!

Ние от Асоциация Родители стратираме кампанията „Моят любим учител“ с любов и уважение към учителите и ви приканваме да благодарите на своите учители.

Може да го направите, като пост под тази публикация, може да ни пишете на и-мейл: spisanie@roditeli.org или да ни изпратите писмо на адрес:София, ж.к. Яворов, бл. 73, ап. 4. Разкажете ни история, споделете ни любим спомен, пратете ни снимка… Само не забравяйте да напишето името на учителя, на когото искате да благодарите, училището и града.

А ние ще му предадем вашите думи на благодарност, заедно със специална грамота "Моят любим учител" и ще го представим с интервю или видео на нашия сайт и фейсбук страница.

Честит 24 май, усмихнете се и благодарете!

Създадено отAmmuse logo