Пропускане на връзки

Как да бъдем най-добрите родители? Кампанията „Важен си. Някой те обича“ дава отговорите

Родителите са най-значимите възрастни за децата и имат нужда да бъдат подкрепяни, да вярват в себе си и да бъдат близо до децата си. Около тази теза се обединиха специалисти при старта на кампанията „Важен си. Някой те обича“. Сред експертите бе представител на Асоциация Родители – психологът Яна Алексиева. Проектът, дело на район „Слатина“, цели да окуражи родителите и децата в пътя им към по-пълноценно общуване. За целта кампанията залага на  видеоклип с режисьор Виктор Чучков и оператор Борис Славков по текстове на Елица Виденова, насочени към двете най-чувствителни възрастови групи – подрастващите между 9 и 11 клас, и родителите.

При старта на кампанията, в която партньор е Асоциация Родители, бе представен и друг видеоклип – „Помисли, преди да натиснеш Send”, фокусиран върху словесната агресия.

Кампанията залага на нов подход към деца и възрастни и е в подкрепа на борбата с противообществените прояви сред подрастващите. Видеоклиповете ще бъдат показани във всички 16 училища в район „Слатина“, а инициативите в рамките на проекта ще продължат през цялата учебна година.

Този сайт използва бисквитки. Можете да ги изключите от настройките на вашия браузър.