Фамилатлон 2020

Фамилатлон 2020, дванадесетото поредно издание на празника на семейството, спорта и здравословния начин на живот

Какво е Фамилатлон?

Фамилатлон е празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот, който за единадесета поредна година ще събере малки и големи в Южния парк в София за цял ден игри, приключения, изкуство и занаяти на открито.

Снимки от събитието

Не пропускайте

Панаир на възможностите
10:00 - 17:00ч
В рамките на деня деца и родители ще могат да избират сред 50 спортни клуба, детски работилници и организации. Всяко семейство ще изпробва нови активности и ще подреди своя програма за един незабравим ден.
Малката Европа
12:00 - 17:00ч
Алеите на парка ще се превърнат в цели държави, които деца и възрастни ще преоткрият с помощта на специална маркировка. Всяка дестинация има свой домакин, който ще посреща участниците с традиционна храна, игри и информация за държавата.
Малък велопоход
Най-малките вело любители на възраст от 2 до 6 години ще получат възможност да се включат в забавно велосъстезание със специални награди.
Фестивал "От нашата ферма – с любов за вас!"
Фестивалът се организира от Фондацията за биологично земеделие "Биоселена" и представя ферми и малки производители, които правят автентични храни от натурални продукти и по традиционни български рецепти

Следете Facebook

Публикуваме актуална информация и подробности за събитието в страницата ни във Facebook - @famillathlonbulgaria

Стани доброволец

Ако обичаш да се забавляваш и да работиш с кауза, включи се в отбора на доброволците на 12 май и превърни една неделя в незабравимо преживяване за повече от хиляда деца и техните семейства. Стани част от тази споделена емоция. Свържи се с на dobrovolec@roditeli.org или +359879207281.

Организатори

Партньори

Златни спонсори

Спонсори

Свържете се с нас

Може да се свържете с нас на office@roditeli.org или info@parentacademy.bg

Създадено отAmmuse logo