Пропускане на връзки

Фамилатлон – един семеен фестивал създаден с много любов

Ние в Асоциация Родители вярваме, че всеки миг прекаран ползотворно в семейството заздравява връзките в него и носи щастие на членовете му. Затова и семейното време е една от основните ни теми и каузи, заради които преди 15 години създадохме Фамилатлон.  Много от вас може би са чували и дори са минавали през ежегодния фестивал, който събира малки и големи с атрактивни дейности на открито, с много радостни и споделени мигове. Е, тази година той се завръща в пълния си блясък на традиционното си място – Голямата поляна в Южния парк на 3 юни.

Понеже тази година фестивалът, в създаването на който вложихме много любов, става на 15 години, се обръщаме назад, за да видим как започна всичко.

Замислихме това събитие водени от желанието да създадем фестивал специално за семействата, да установим традиция, която да радва и да внася свежест и щастие в живота на децата и родителите, да обръща внимание на спорта и здравословния начин на живот. Защото дори да сме били по-небрежни към себе си, преди да имаме деца, то когато се сдобием с поколение, животът ни се променя. Започваме да търсим онези активности, които са важни за децата и за семейството и да обръщаме по-сериозно внимание на спорта и здравословния начин  на живот.

Днес вече подготвяме 15-ото издание на фестивала с голям ентусиазъм и вълнение, за да могат малчугани, майки, татковци и всички останали желаещи да му се насладят и да го видят за пореден път в истинската му светлина и на неговото си място, както посочихме по-горе – Голямата поляна в Южния парк.

Както повелява традицията на събитието, посетителите ще могат да се включат в многобройни игри, приключения и любимия велопоход, да се запознаят с интересни спортове и активности и да получат повече информация за здравословни храни и продукти.  Ще ви очакваме с много изненади, много спорт, много идеи, и с отворени сърца. Надяваме се за поредна година да сте с нас и да се забавляваме заедно на празника на семейството и здравословния начин на живот на 3 юни, наречен Фамилатлон!

Този сайт използва бисквитки. Можете да ги изключите от настройките на вашия браузър.