Начало > РЕСУРСИ


Пъзел Фамилатлон

Пъзел Фамилатлон

 

Пъзелът е за деца между 3 и 7 години.

 

Пъзелът се състои от 9 големи парчета и е разработен с образователна цел - да насърчава любопитството към различните видове спорт, да развива логическото мислене и фината моторика.

 

Пъзелът е авторски продукт на Асоциация Родители.

 

Пъзелът се дава като награда за участие в събитието Фамилатлон (в цялата страната и на училищни Фамилатлони) и по преценка на екипа – за участие в други спортни събития и инициативи за здравословен начин на живот.

 


Значка Фамилатлон

Значка Фамилатлон

 

Значката е предназначена за участници в събитието Фамилатлон.

 

Целта на значката е да е отличителен знак и добър спомен за участниците и феновете на събитието Фамилатлон!

 

Тиражът е изчерпан.

 


Наръчник за изграждане на училищна общност „Споделени мигове“

Наръчник за изграждане на училищна общност „Споделени мигове“

 

Наръчникът е замислен в помощ на класни ръководители на 5 и 6 клас по пътя им да изградят и укрепят новосформирана класна и училищна общност.Може да се използва и от други специалисти, пряко работещи с деца от средните класове – възпитатели, педагогически съветници, социални работници.

 

Книжката съдържа 12 апробирани техники за развитие на училищни общности. Идеята е да се усвоят и изпробват нови методи за работа с ученическата общност за развитие на социални умения, да се създаде и реализира годишен културен календар на събития и кампании за укрепване на училищната общност.

Прочети повече
 


Образователен комплект картички „Машина на времето“

Образователен комплект картички „Машина на времето“

 

Образователният комплект картички „Машина на времето“ е предназначен за деца и семейства. Може да се използва като образователен ресурс и от учители.

 

Комплектът представлява поредица от картички, представящи емблематични стари сгради или хора от историята на София и кратка информация на гърба на картичката.

 

Целта на играта „Машина на времето“ е да поощрим семействата да се включат в опознавателни пешеходни турове на културни и исторически забележителности в София. В края на тура всеки участник получава образователния комплект картички.

 

Комплектът е авторски продукт на Асоциация Родители във връзка с инициативата Европейска седмица на мобилността 2011 година.

 

Тиражът е изчерпан.

 

Прочети повече
 


Голяма игра „Къщата на БЛОБ“ - винил

Голяма игра „Къщата на БЛОБ“ - винил

 

Играта е предназначена за деца, използващи интернет.

 

Играта е на отпечатана на винил с размери 3м х 4м. Целта е докато децата се забавляват да разговарят на различни теми, свързани с интернет. Към играта има въпроси, на които децата отговарят, стъпвайки в „стаите на БЛОБ“, което и отваря темата за виртуалното пространство за дискусии, задълбочени според възрастта на детето.

 

Играта е разработена от Асоциация Родители по проект „Безопасен интернет“.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next > End >>

Page 3 of 7