Начало > НОВИНИ


ХРАНЕНЕТО В УЧИЛИЩАТА И ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ

На 11.12.2017 г. в Министерството на образованието и науката се проведе среща, посветена на необходимостта от промени в храненето в училищата и детските градини. Участници в срещата бяха министър Вълчев и заместник министър Сачева от МОН, заместник министър Йорданова от Министерство на здравеопазването, представители на Министерство на земеделието, храните и горите, Държавен фонд „Земеделие“, Национален център за обществено здраве и анализи, директори на училища и детски градини, представители на НПО.

Прочети повече
 


Партньорството между училище и родители

На 16 октомври в парк-хотел „Москва“ се проведе конференция на тема „Партньорството училище-родители“, в която взеха участие министърът на образованието Красимир Вълчев, замeстник-министрите Деница Сачева и Таня Михайлова, председателят на СБУ Янка Такева, представители на регионалните управления и директори от цялата страна, както и представители от неправителствени организации, академичната общност и обществени съвети на училища.

Прочети повече
 


Cartoon Network срещу тормоза в училищата „Имаш силата – бъди приятел“

 

Международната инициатива има за цел да покаже на децата какво е да си истински приятел и също да им даде увереността да се справят с насилниците

Известни личности, психолози, учители, деца и техните родители ще се включат в международна информационна кампания срещу тормоза в училищата. Инициативата е на любимия детски телевизионен канал Cartoon Network. Тя стартира на 27 септември с творческо състезание „Клуб приятелство: Имаш силата – бъди приятел“.

 

Прочети повече
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 4 of 55