Начало > НОВИНИ


Нарисувахме заедно мечтата си за училището

Корица наръчник за родители на деца в първи клас На 13 септември Асоциация Родители събра родители, ученици и учители заедно, като им даде възможност да развихрят фантазията си и да нарисуват мечтата за училището, която имат. Паралелно със забавленията и игрите във Виваком Арт Хол, Асоциация Родители представи и тазгодишния Наръчник за родители на първокласници "Добре дошли в училище, родители".

 

Децата, родителите и учителите, въоръжени с листове и пастели, нарисуваха мечата си за училището - по-зелен и чист двор, занимания по рокендрол в междучасието, приключения с целия клас. От всички събрани рисунки беше изградено мечтаното училище - място за забавления, приключения и опознаване на света.

 

Гост на събитието беше заместник министъра Милена Дамянова, която също сподели своите мечти за развитието на училището.

Прочети повече
 


10 препоръки към родителите на първокласници

Децата тръгват на училище

През новата учебна година на хиляди деца им предстои да престъпят за първи път през прага на училището. Сред вълненията и нетърпението е важно всеки родители да направи необходимото, за да подготви най-добре цялото си семейство за този важен момент.

Прочети повече
 


Детска работилница

Работилница за децаТази събота от 15:30 часа, галерия Credo Bonum и холандската принцеса Лаурентин организират отворени работилници за деца от 2-ри до 5-ти клас, на тема опазване на околната среда.


Входът е свободен за всички малчугани, които искат да оцветяват специално направена за работилницата голяма картина. Децата ще могат да се запознаят с истории за застрашени видове животни и изчезналите преди хиляди години от България диви коне, които днес се завръщат у нас, ще научат още какво е тарпан, къде живее късорогото говедо, каракачанският кон, как зубрите могат да възстановят дивата природа и други инициативи по проекта „Ново Тракийско злато“.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 51 52 53 54 55 Next > End >>

Page 51 of 55