Начало > РЕСУРСИ > Наръчник „Детската градина кани бащата“
Наръчник „Детската градина кани бащата“

Наръчник „Детската градина кани бащата“

 

 

Наръчникът е предназначен за директори, учители и възпитатели в детската градина.

 

 

За първи път в България, с помощта на обучителите на Асоциация „Родители“, учители и възпитатели от детски градини заедно създадоха неповторими възможности за татковците и важните за децата мъже да се включат в живота на децата си в детската градина, която за повечето мъже е непозната Вселена. Те успяха да покажат на мъжете, че да са с децата си в детската градина не само не е страшно, а е весело, интересно и безкрайно ценно и за децата, и за семействата им.

 

 

В Наръчника ще намерите полезни статии с факти и изследвания за ролята на бащата и развитието на децата, както и описани практики за включване на бащите и други значими мъже в инициативи и занятия в живота на децата им в детската градина.

 

 

 

Наръчникът е продукт на експертизата на партньорите от Национална кампания „Да бъдеш Баща“ и на едногодишния труд на страхотните колективи на детските градини „Мир“ от с. Селановци, община Оряхово, и „Радост“, „Слънчице“ и „Звънче“ от гр. Козлодуй. Участие взе и 22 ОДЗ - гр. София, благодарение на Фондация "Асоциация Анимус".


 

 

Как можете да го получите? Първото издание на наръчника е от 2015 година.Изданието е в ограничени количества в хартиен вариант. Mожете да направите запитване за наръчника на This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , като посочите необходимия брой и целта, за която Ви е нужен. Ние ще Ви отговорим дали ще имаме възможност да Ви предоставим нужните бройки. Всеки, който желае, може да изтегли електронното издание. Изданието можете да откриете в електронен вариант от страницата на кампания "Да бъдеш Баща" ТУК.