Начало > ПОРЪЧАЙТЕ ОБУЧЕНИЕ > Често задавани въпроси
Често задавани въпроси

Ето и отговорите на няколко въпроса, които може да не сте намерили в описанията на нашите обучения.

За кого са обученията?

Във всяко обучение можете да видите съответно за кого е насочено. Във всяка от темите могат да се включат родители, учители, възпитатели, психолози, педагогически съветници, ресурсни учители, директори, социални работници.

Кои са обучителите?

Екипът на Асоциация Родители

Как ще се проведе обучението?

Обученията на Асоциация Родители са базирани на неформалното образование и учене през преживяване. Затова винаги сме седнали в кръг, дискутираме открито и равноправно и работим групово. Използваме техники, които да подмогнат динамиката, но и да подобрят настроението ни. И дори на пръв поглед тези похвати да изглеждат лековати, количеството и качеството на свършената работа показват високата им ефективност.

Колко трябва да е голяма групата?

Най-добрата работа се случва в група между 15 и 25 души. Затова и ние съветваме обученията да се провеждат в такъв формат.

Кога ще се проведе обучението?

Вашият екип може да определите удобна дата, която да договорим за общата ни работа.

Къде ще се проведе?

Вие избирате мястото на провеждане на обученията. За Ваше удобство най-добре би било това да бъде приветливо място, което да е достатъчно просторно, за да се подредят столовете за участниците в кръг. Това може да бъде голяма мултимедийна зала във Вашето училище, общински център или съвсем различно място, където да има възможност и за неформално общуване в кафе-паузите и след работната част на деня.

Как да заявя обучение за моя екип?

ВАЖНО! Приемаме заявки за цели групи.

Заявете оферта за вашето обучение на имейл This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it или на телефон 02/944-17-99 и ще получите информация от наш координатор.

Издава ли Асоциация Родители фактури?

Да, можем да издадем фактура за обучението, което желаете да проведем.